حجتالاسلام حامد جمالی در گفتگو با مرکز خبر حوزه، با اشاره به تأسیس مدرسه علمیه امام هادی(ع)، اظهار داشت: مدرسه علمیه امام هادی(ع) معروف به حوزه هرند توسط یکی از خیرین این شهر در سال جاری با مساحت 6 هزار متر مربع تأسیس شده و تولیت آن بر عهده حجتالاسلام والمسلمین شفیعی است که در حال حاضر اولویت پذیرش با طلاب اصفهانی است؛ البته توان پذیرش طلاب غیر بومی را نیز داریم.
وی با بیان اینکه در سال جدید تحصیلی حدود 30 نفر از طلاب پایه اول را پذیرش کردهایم، ابراز داشت: گنجایش مدرسه علمیه امام هادی(ع) 130 طلبه است و از سوی مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان نیز در سال تحصیلی جدید تعدادی از طلاب به این مدرسه معرفی خواهند شد.
مدیر مدرسه علمیه امام هادی(ع) هرند، افزود: آمادگی پذیرش طلاب را تا اول مهرماه سال جاری خواهیم داشت و طلاب بومی میتوانند در این مدرسه ثبتنام نمایند.
حجتالاسلام جمالی در ادامه با اشاره به برگزاری اردوی طلاب این مدرسه در قم، خاطرنشان ساخت: تمام طلاب جدیدالورود این مدرسه علمیه را به مدت یک هفته در مدرسه علمیه عترت قم ساکن کردیم تا بتوانیم شناختی از وضعیت اعتقادی، درسی، اجتماعی و .... آنها پیدا کنیم و در پایان اردو بعد از بررسی و جلسات گوناگون با مسئولین مدرسه، گزینش نهایی را انجام دهیم.
وی اذعان داشت: با توجه به تجربیات سالهای گذشته، این گونه اردوها میتواند کمک شایانی در گزینش و پذیرش باشد؛ بر این اساس از این اردو کمال استفاده را برای شناخت طلاب جدیدالورود خواهیم داشت.
مدیر مدرسه امام هادی(ع) هرند، با اشاره به برنامههای اردوی طلاب در قم، بیان کرد: برگزاری کلاسهای علمی احکام، تجوید و عقائد، زیارت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س)، مسجد مقدس جمکران، برخی از امامزادگان، دیدار با مراجع عظام تقلید، بازدید از مدرسه علمیه فیضیه، کتابخانه حضرت آیتالله مرعشی نجفی و برگزاری برنامههای تفریحی، برخی از برنامههای اردو میباشد.
حجتالاسلام جمالی با تأکید بر اینکه دیدار با علما تأثیر بسزایی در روحیه و انگیزه طلاب جدیدالورود دارد، تصریح کرد: جهتگیری انگیزه، یکی از دستاوردهای دیدار طلاب جدیدالورود با علما و بزرگان حوزه میباشد و ما این تغییرات را در طلاب مشاهده کردهایم.
وی با اشاره به دستاوردهای این اردوی طلاب، گفت: شناخت طلاب جدیدالورود، تصحیح انگیزهها، بهرهمندی از رهنمودهای علما و بزرگان، آغاز طلبگی با زیارت حضرت فاطمه معصومه(س)، از دستاوردهای اردوی طلاب جدیدالورود مدرسه علمیه امام هادی(ع) میباشد.
مدیر مدرسه علمیه امام هادی(ع) هرند، به تشریح نحوه برگزاری کلاسها در این اردو پرداخته و اظهار داشت: در طول روز سه کلاس احکام، تجوید و عقائد را برای طلاب برگزار میکنیم که در نیمه نخست این کلاسها تدریس و در نیمه دوم آن پرسش و پاسخ انجام میپذیرد.
حجتالاسلام جمالی در پایان یکی از برنامههای سال تحصیلی جدید مدرسه علمیه امام هادی(ع) را حفظ، مفاهیم و قرائت قرآن کریم عنوان کرده و ابراز داشت: محور کار ما در سال تحصیلی جدید قرآن است و با برخی از مراکز در اصفهان نشستهایی را داشتیم تا بتوانیم مدرسهای با محوریت قرآن راهاندازی کنیم.